FINLAND GATHERING - TILAISUUDET PASTOREILLE JA MUILLE HENGELLISILLE JOHTAJILLE

Finland Gatherings kuuluu maailmanlaajuiseen Gathering - perheeseen (ks. Watchmen for the Nations facebookissa ja www.watchmen.org nettisivu). Suomessa toimintaa palvelee tiimi Peter ja Pia Hackzell, Aarne Nurmio, Esko Hakulinen, Andrei Hinkonen, Heikki Hilvo ja Seppo Pehkonen. Kokoontumiset käynnistyivät vuonna 2017.

Hengellisten johtajien aito yhteys luo yhteyttä ja välittää Jumalan rakkautta koko seurakuntaan maassamme. ”Isä, tee meistä yhtä!” oli todellinen sydänten huuto Gathering-tapahtumissa. Tämä on samalla Isän rakkauden haaste. Hän haluaa perheensä olevan yhtä. Hyvä kysymys jokaiselle meistä on: voisinko minä auttaa jotain toista? Monet Herran palvelijat ovat etsineet voimaa, mutta jos Jumalan rakkaus ei ole ensimmäisellä sijalla, hedelmä ei ole kestävää.

Herra yhdistää Gathering-liikkeen kautta myös kansoja toisiinsa. Monet esirukoilijat rukoilevat eri Gathering-tapahtumien puolesta ympäri maailmaa. Eri kansojen välinen hengellinen vuorovaikutus ja yhteys muodostaa hengellistä suojaa. Jumalalla on erityinen suunnitelma myös Suomelle. Hän haluaa yhdistää perheensä täällä. Silloin hän voi taas siunata Suomen kautta muitakin kansoja. Jumala haluaa laajentaa meidän sydämiämme näkemään itseämme ja omaa lähipiiriämme kauemmas. Esimerkiksi Gathering-liikkeen aikanaan perustaneet hengelliset isät Kanadasta ovat siunanneet monia kansoja isyydellään ja rakkaudellaan. He ovat antaneet aikaansa ja varojaan vieraillessaan eri maissa, ja lahjoillaan rakentaneet Kristuksen ruumiin yhteyttä.

 

Pastoreille ja muille hengellisille johtajille Kristuksen seurakunnassa on järjestetty Finland Gathering –yhteyspäiviä Risteyspaikka srk:ssa 9.9.2017, Esyllä 7.4.2018, Hotelli Rantapuistossa 20.10.2018, Citykirkolla 16.2.2019, Risteyspaikka srk:ssa 16.10.2019 ja Citykirkolla 6.3.2020. Lisätietoa yksittäisistä tapahtumista löytyy Finland Gatheringin Facebook-sivuilta. 

Finland Gathering -tiimin lisäksi tilaisuuksissa on ollut mukana John Lowndes Kanadasta, Nigel Reid Irlannista, Ken Greter Kanadasta sekä Brad and Penny Cheese Kanadasta. He ovat välittäneet kansainvälisen Gathering-liikkeen näkyä, voitelua ja kokemusta tapahtumiin. Ohjelma on ollut vapaamuotoinen koostuen rukouksesta, ylistyksestä ja Pyhä Hengen vaikuttamien asioiden jakamisesta

Esimerkiksi viime vuoden Finland Gathering – yhteyspäivästä, 20.10.2018 Hotelli Rantapuistossa, tuli runsaasti hyvää palautetta. Tässä yhden osallistujan, Joy Cedercreutsin, palaute (julkaistaan asianomaisen luvalla):

”Tuhannet kiitokset rakkaat pastorit! Olemme niin kiitollisia, että palvelitte meitä muita eilen. Olitte järjestäneet kaiken niin hienosti, saimme koko päivän virvoittua Herran edessä.
Ylistitte, rukoilitte, saarnasitte, profetoitte, rohkaisitte, nostitte meitä. Olemme niin kiitollisia työstänne ja vaivastanne meidän puolestamme. Nyt on taas eväitä ja voimia jatkaa eteenpäin. Kiitos!!!!! <3 Joy.

Pastoreiden ja hengellisten johtajien yhteyspäivässä la 16.2. klo 10.00 – 18.00 Citykirkolla Helsingissä nousi erityisesti esille tarve tehdä parannus kaikesta hajaannuksesta Kristuksen seurakunnassa Suomessa. Se vaikuttaa pitkälti siihen, onko meillä auktoriteetti vastustaa sielunvihollista kaikessa missä se vastustaa Jumalan Sanaa ja suunnitelmia maassamme. Keskinäinen anteeksianto vaikuttaa myös rukoustemme kuulemiseen Jumalan edessä. Kaivamme itsellemme kuoppaa asettumalla toisiamme vastaan, aiheuttaa haittaa Jumalan valtakunnan ilmestymiselle keskuudessamme.

Pastori Peter Hackzell puhui asiasta vetoavasti tilaisuudessa, ks. video tästä kotisivuillamme sekä facebookissa Finland Gathering –sivulla.

John Lowndes Kanadasta
Nigel Reid Irlannista