FINLAND GATHERING - TILAISUUDET PASTOREILLE JA MUILLE HENGELLISILLE JOHTAJILLE

Finland Gatherings kuuluu maailmanlaajuiseen Gathering - perheeseen (ks. Watchmen for the nations facebookissa ja www.watchmen.org nettisivu). Suomessa toimintaa palvelee tiimi Peter ja Pia Hackzell, Aarne Nurmio, Esko Hakulinen, Andrei Hinkonen ja Päivi Heikkilä. Finland Gathering - kokoontumiset on tarkoitettu kaikille Suomen kristityille. Kokoontumiset käynnistyvät v. 2019

Hengellisten johtajien aito yhteys luo yhteyttä ja välittää Jumalan rakkautta koko seurakuntaan maassamme.

Pastoreille ja muille hengellisille johtajille Kristuksen seurakunnassa on järjestetty Finland Gathering – yhteyspäiviä Risteyspaikka srk:ssa 9.9.2017, Esyllä 7.4.2018, Hotelli Rantapuistossa 20.10.2018 sekä Citykirkolla 16.2.2019.

Finland Gathering tiimin lisäksi tilaisuuksissa ovat olleet mukana John Lowndes Kanadasta ja Nigel Reid Irlannista. Ohjelma on ollut vapaamuotoinen koostuen rukouksesta, ylistyksestä ja Pyhä Hengen vaikuttamien asioiden jakamisesta

Viime Finland Gathering – yhteyspäivästä, 20.10. Hotelli Rantapuistossa, tuli runsaasti hyvää palautetta. Tässä yhden osallistujan, Joy Cedercreutsin, palaute (julkaistaan asianomaisen luvalla):

”Tuhannet kiitokset rakkaat pastorit! Olemme niin kiitollisia, että palvelitte meitä muita eilen. Olitte järjestäneet kaiken niin hienosti, saimme koko päivän virvoittua Herran edessä.
Ylistitte, rukoilitte, saarnasitte, profetoitte, rohkaisitte, nostitte meitä. Olemme niin kiitollisia työstänne ja vaivastanne meidän puolestamme. Nyt on taas eväitä ja voimia jatkaa eteenpäin. Kiitos!!!!! <3 Joy.

Pastoreiden ja hengellisten johtajien yhteyspäivässä la 16.2. klo 10.00 – 18.00 Citykirkolla Helsingissä nousi erityisesti esille tarve tehdä parannus kaikesta hajaannuksesta Kristuksen seurakunnassa Suomessa. Se vaikuttaa pitkälti siihen, onko meillä auktoriteetti vastustaa perkelettä kaikessa missä se vastustaa Jumalan Sanaa ja suunnitelmia maassamme. Keskinäinen anteeksianto vaikuttaa myös rukoustemme kuulemiseen Jumalan edessä. Kaivamme itsellemme kuoppaa asettumalla toisiamme vastaan, aiheuttaa haittaa Jumalan valtakunnan ilmestymiselle keskuudessamme.

Pastori Peter Hackzell puhui asiasta vetoavasti tilaisuudessa, ks. video tästä kotisivuillamme sekä facebookissa Finland Gathering –sivulla.

John Lowndes Kanadasta
Nigel Reid Irlannista