FINLAND GATHERING

Jumalan perheväen yhteiset kokoontumiset Suomessa.

GATHERING LIIKKEEN SYNTY SUOMESSA

Finland Gathering – aloite syntyi Jumalan kehoituksesta huhtikuussa 2017 Irlanning Gathering -tapahtumassa, johon Päivi Heikkilä osallistui. Tässä tilaisuudessa Bangorissa Pohjois-Irlannissa hän myös tapasi John Lowndesin Kanadan Gathering-johtajista ja Nigel Reidin Irlannin Gathering–johtajista.

He molemmat ovat olleet auttamassa alkuun Suomen Gathering-tapahtumia. John Lowndes tulee Kanadasta Zion-seurakunnasta, josta Gathering – liikehdintä on saanut alkunsa, ja jossa David Demian ja Gideon Chiu palvelevat hengellisessä isyydessä ja Gathering-liikkeen johtajina. Katso lisää Gathering – liikkeen synnystä www.watchmen.org.

Aluksi, syksyllä 2017, John ja Nigel tapasivat Suomessa useita hengellisiä johtajia tarkoituksena kertoa heille Gathering – näystä. Gathering–liikehdintä edustaa sekä kansallista että kansainvälistä Jumalan perheväen sydänten yhteyttä yli kirkkokunta- ja seurakuntarajojen.

Alla kuvia tapaamisista Eduskuntatalon rukousryhmässä sekä Kansallisen Rukousverkoston kanssa ja Finland Gathering infotilaisuuksista.

Gathering-tiimiläisiä vuonna 2018: Heikki Hilvo (vas.), Aarne Nurmio, Esko Hakulinen, Päivi Heikkilä, Brad Cheese, Pia Hackzell, John Lowndes, Peter Hackzell


Finland Gathering -tiimin jäsenet 2024:

Hanna Matikainen
hanna@citykirkko.fi – 044 244 0761

Aarne Nurmio

Andrei Hinkonen

Esko Hakulinen

Miisu Piipari

Peter Hackzell

Pia Hackzell

Päivi Kaikkonen

Seppo Pehkonen

Veikko Lipponen