ALUEELLISET FINLAND GATHERINGIT

Jumalan perheväen yhteiset kokoontumiset Suomessa

LAPPI GATHERING 19.10.2019

Viimeisin Lapin Gathering -yhteyspäivä pidettiin Lapin kristillisessä keskuksessa (http://www.lapinkristillinenkeskus.com/ ) Rovaniemellä lauantaina 19.10.2019 klo 10-18.

Tämä Pohjoisen Suomen Gathering –tilaisuus oli tarkoitettu erityisesti kaikille alueen pastoreille ja muille hengellisille johtajille, mutta samalla avoin kaikille seurakuntalaisille. Saimme jälleen kokea Jumalan perheväen yhteyttä ja rakkautta.
Tilaisuutta johtivat John Lowndes Kanadasta, Nigel Reid Pohjois-Irlannista, Roger ja Sofia Aittomäki Lapin kristillisestä keskuksesta sekä Päivi Heikkilä Finland Gathering –tiimistä.
Lapin Gathering tiimi palveli tilaisuudessa sydän täynnä rakkautta Herraan ja Pohjoiseen Suomeen, sekä meihin mukanaolijoihin, kiitos! Tiimiin kuuluvat Sofia ja Roger Aittomäki, Jorma ja Tarja Lappalainen, Lasse Pekkala sekä Pirjo Havela. Siunausta heille palvelussaan!

TAMPERE GATHERING 5.1.2019

Toivon Portti – seurakunta ja pastori Timo Aro-Heinilä kutsuivat Finland Gatheringiä järjestämään alueellisen TAMPERE GATHERINGin paimenille ja muille hengellisille johtajille ja vastuuhenkilöille 5.1.2019.

Iltapäivän ja illan tilaisuudessa hieman yli 20 henkilöä Tampereelta ja ympäristöstä etsivät Herran suunnitelmia paikkakunnalleen, sekä entistä syvempää seurakuntien yhteyttä. Finland Gathering tiimistä olivat paikalla Heikki Hilvo, Esko Hakulinen ja Andrei Hinkonen.

Jokaisella paikkakunnalla on oma historiansa seurakuntien elämässä ja yhteyden syvenemisen mahdollistamiseksi on kipeitäkin kokemuksia uskallettava purkaa yhdessä, ja nähdä Jumalan suuret mahdollisuudet yli menneiden kokemusten. Pyhä Henki tulee aina parantumisen ja eheytymisen apu mukanaan. Herra itse rakentaa seurakuntaansa luoden aitoa ja syvää yhteyttä. Tilaisuudessa koettiin vahvaa uskoa ja innokasta odotusta tulevaisuuteen

LAPPI GATHERING

 

Ensimmäinen Pohjoisen Suomen Gathering –tilaisuus 11.5.2019 oli erityisesti kaikille alueen pastoreille ja muille hengellisille johtajille, mutta myös ensimmäisenä Finland Gathering – kokoontumisista avoin kaikille seurakuntalaisille eli jokaiselle veljelle ja siskolle Herrassa. Herra vaikutti sydänten yhteyttä tapahtumassa ja rohkaisi profetaalisesti etsimään yhtä laajempaa yhteyttä Lapissa.
Tilaisuutta johtivat John Lowndes Kanadasta, Roger ja Sofia Aittomäki Lapin kristillisestä keskuksesta sekä Aarne Nurmio, Esko Hakulinen ja Päivi Heikkilä Finland Gathering –tiimistä.